avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 205 pentru impozit arenda
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 205 pentru impozit arenda

am un pfa 0111 arenda lucrari agricole etc.trebuie sa depun declaratia 205?cum procedez ca am in arenda aprox.de la 20 persoane teren pt.efectuarea lucrarilor agricole,recoltat etc.am auzit ca trebuie pt.2012 sa depun decl.205 pt.toti cei 2o de
persoane.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:31, 25 Martie 2013
Impozitul retinut pe contractele de arenda se declara de catre arendas si în Declaratia 205, care se depune pâna în ultima zi a lunii februarie a anului urmator.
Treceti fiecare persoana dupa cnp si cu suma respectiva ca impozit la fiecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)
Impozit venit iulianaad iulianaad SRL domeniu agricultura;in baza contractului de arenda plateste in bani contravaloarea produse; plateste impozit profit la facturile emise; trebuie sa retina ... (vezi toată discuția)
Venit din arenda Palelisabeta Palelisabeta Buna ziua. va rog frumos să- mi răspundă cineva la următorele intrebari: 1. dacă este legal ca retroactiv să plătească arendatorul impozitul de 16% pe ... (vezi toată discuția)