Buna ziua, daca am un angajat cu contract de munca pe perioada determinata, 3 luni pt derularea unu proiect, si pe 15 martie se incheie contractul, cand l-am transmis in revisal la angajare am specificat data de 15 martie ca se termina, la sf contractului trebuie sa fac iarasi revisal si sa-i incetez contractul cu data de 15 martie, el nu inceteaza de drept, cum l-am specificat la inceperea contractului?
Va multumesc
Ba da, inceteaza de drept.
Art. 56 din Codul Muncii
i) la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata;
sau poate mai mult va intereseaza alin.2 al art.56
(2) Pentru situatiile prevazute la alin. (1) lit. c)-j), constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanelor aflate in situatiile respective in termen de 5 zile lucratoare.
Chiar daca inceteaza de drept , constatarea incetarii se face prin decizie scrisa a angajatorului ... incetarea se compelteaza si se transmite in REVISAL la data incetarii c.i.m.