avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contestare divort cu copii la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contestare divort cu copii la notar

buna ziua, as dori sa stiu daca se poate contesta in instanta divortul obtinut la notar la o perioada de 4 luni dupa pronuntarea acestuia si daca exista precedent in anularea unui astfel de divort. multumesc. o zi buna
Cel mai recent răspuns: dealess , utilizator 10:05, 25 Martie 2013
Ce reclamati de fapt, ce doriti ? Daca e vb de copii, puteti face alte cereri in instanta.
nu reclam nimic din procedura in sine. doar ca am gresit fiind de acord cu divortul. nu am fost eu cel interesat sa divorteze, dar acum sunt interesat sa il contest daca exista un temei legal in baza caruia sa se poata face contestarea si ar putea duce la anularea lui. Inca avem domiciliu comun, custodie comuna, si nu am ajuns initiat actiune de partaj. dar sunt singurul care vrea lucrul acesta. si totusi daca exista sanse, as vrea sa incerc sa anulez hotararea.
Nu aveti aceasta posibilitate de a contesta pt ca ati luat o hotarare gresita..
Daca ati fi considerat amandoi ca ati gresit, va puteati recasatori. Chiar daca s-ar fi putut, celalalt sot ar fi putut divorta apoi pe calea instantei, deci nu ati fi ramas casatoriti nicicum.
Daca va doriti o casatorie cu celalalt, puteti incerca sa-l recuceriti, incercarea dvs de a-i face zile fripte "casatorindu-l" ( anuland divortul) impotriva vointei lui, e o cale gresita ( ipotetic vb pt ca real, nu ar fi posibil).

Multumesc, aveti dreptate, problema pare sa fie la mine doar.
Va doresc o zi buna si succes pe mai departe. Sunteti de un real ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Sorin777 Sorin777 Am depus actele pentru un divort si sunt intr-o mare dilema, sotia plecase de acasa, a revenit si sunt pe cale sa o iert, as vea sa stiu cum este mai bine de ... (vezi toată discuția)
Finalizare divort prin partaj crystyna2000 crystyna2000 se poate considera un divort finalizat in conditiile in care partajul nu s-a efectuat inca? se poate recasatori una din partile implicate ?Daca da, cum va ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare judecatoreasca oanastnc oanastnc O hotarire judecatoreasca de divort pe cale amiabila poate fi anulata? Daca da, as dori sa stiu in cat timp. Va multumesc. (vezi toată discuția)