avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Anulare Hotarare Judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Anulare Hotarare Judecatoreasca

O hotarire judecatoreasca de divort pe cale amiabila poate fi anulata? Daca da, as dori sa stiu in cat timp. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:42, 28 Decembrie 2014
Nu se intelege ce anume doriti, sa va impacati cu sotul sau sa divortati din culpa?Daca sunteti in termen puteti formula calea de atac mentionata in hotararea respectiva ,nu exista posibilitatea anularii unei hotarari.
Ce motive aveti de va doriti anularea hotararii ? Cand a fost ea pronuntata?
pronuntarea hotararii a fost data in 2012, iar motivele probabil ca pentru specialisti sunt puerile sau de neinteles, pentru mine au o alta motivatie si de aceea prefer sa imi rezerv dreptul de a nu le expune decat daca foloseste argumentativ raspunsului.
Nu e nevoie sa le spuneti, e de ajuns ca vb de o hot pronuntata in 2012, raspunsul e nu.
Oricum, problemele dvs se pot rezolva fara anularea hotararii de divort. Divortul amiabil sau nu, dezleaga o casatorie, nu face nimic altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort narccissa narccissa Buna seara.Am divortat si mi-a venit acasa hotararea de divort, care , dupa cate am citit eu aici trebuie sa astept sa treaca inca 30 de zile, ca aceasta sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt in proces de divorț cu minor. urmează să ... stefanpopovici stefanpopovici Bună ziua. Sunt in proces de divorț cu minor. Urmează să primesc hotărârea pe fond ce conține autoritate comună și un program de vizitare ... (vezi toată discuția)
Divort nan monica nan monica sotul a bagat divort si nu sint de acord ce as putea face.in cazul in care nu sint deacord.multumesc (vezi toată discuția)