avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conditii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conditii

In ce conditii legale o societate inscrisa in Romania poate lucra in Germania? Poate aubcontracta faze de lucrari cu firme care sunt inscrise in Ungaria (sau alta tara cu drept de lucru in Germania), care, cu personal propriu sa execute lucrari de MONTAJ de diverse elemente de constructie dintr-un imobil in executie?
Sau este nevoie de infiintarea unei societati mixte romano-german, care, ca antreprenor general sa subcontracteze lucrari cu alte societati (cu sau fara drept de lucru in Germania)?

Alte discuții în legătură

Raspundere subcontractant! razvandicu razvandicu Va deranjez cu o intrebare de care nu sunt sigur care e varianta corecta!Se presupune ca o o anumita lucrare de constructie e realizata de o firma in ... (vezi toată discuția)
Fisa colectica instruire Stefan stefanut Stefan stefanut BUNA ZIUA ! IN CAZUL IN CARE PE SANTIERE TEMPORAR DE MUNCA FOLOSIM SUBCONTRACTORI TIMP DE 3 LUNI DE ZILE , DIVERSE MESERII( DULGHER , FIERAR ), ACESTIA VOR ... (vezi toată discuția)
Antreprenor-ipoteca legala notare in cf melyse01 melyse01 buna ziua, Am executat o lucrare de modernizare la un imobil, in calitate de antreprenor, pentru un beneficiar care este o persoana juridica. Aceasta ... (vezi toată discuția)