avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta penala definitiva - cheltuieli in sarcina ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta penala definitiva - cheltuieli in sarcina statului, modalitate de plata

Bună ziua.Am primit o sentinţă care are următorul cuprins, ,,obligă înculpatul să plătească statului cheltuieli judiciare în sumă de x lei, din care suma de x lei reprezintă onorariu avocaţional din oficiu, ce vor fi suportate din fondurile Ministerului Justiţiei.,,Vă rog să-mi explicaţi dacă trebuie să plătesc această sumă şi unde anume trebuie să plătesc.Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:43, 26 Martie 2013
la finante.
De ce acte am nevoie pentru a plăti la finanţe.
Biroul de executari penale o sa trimita adresa la finante (de care apartineti) cu debitul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Le mai platesc sau nu? krusader krusader Buna ziua. Am avut un proces penal. Intr-o hotarare nedefinitiva am fost condamnat la o anumita pedeapsa si la plata unor cheltuieli judiciare. In urma ... (vezi toată discuția)
Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. nu inteleg decizia pe care am primit-o , e inchisoare sau suspendare/ ARMAND311276 ARMAND311276 Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art 6 din legea nr 241/2005,cu aplic art 41 alin2 Cp ( 6 acte materiale ) cu aplic art 13 Cp condamnă pe ... (vezi toată discuția)
Sunt vinovat sau nu ? MateescuMihaela MateescuMihaela Buna seara. Sotul meu a fost acuzat de delapidare. In prima instanta a primit sentinta 2 ani cu executare si achitarea pagubei si a cheltuielilor de judecata. ... (vezi toată discuția)