avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligativitatea medierii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligativitatea medierii?

Este absolut necesara o notificare in prealabil pentru o actiune in pretentii pentru nefolosirea unui apartament si uzura acestuia?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:25, 25 Martie 2013
Este utila trimiterea unei notificari in vederea punerii in intarziere a debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare temporara activitate firma OANA GORAN OANA GORAN buna ziua, am un debitor si cand l-am cautat pe recom sa-i aflu starea firmei aflu k este suspendata t:(emporar activitatea, in aceasta situatie ce sanse am ... (vezi toată discuția)
Notificare rau platnici DESTINY DESTINY Buna ziua ! Va rog sa aveti amabilitatea de a ma informa, cum se procedeaza in cazul in care firme cu care colaborez, au devenit rau platnice. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Probleme utilizator electrica-director carrefour marinaurora marinaurora In 2009 vand o casa cu toate contractele aferente;acum in 2010 ma trezesc ca trebuie sa platesc consumul la electrica al casei vandute pt ca proprietarul ... (vezi toată discuția)