avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbru de mediu

Am fost astazi la Administratia Financiara sa depun cerere pt.eliberare adeverinta plata taxa prima inmatriculata ca sa pot inmatricula masina cumparata si mi-a raspuns ca nu poate sa elibereze adeverinta pina nu primeste dispozitie da la sefii ierarhici superiori.Masina a fost adusa in tara in anul 2009,s-a platit taxa si este inmatriculata . Au spus sa sun peste citeva zile.Nu inteleg de ce nu se elibereaza aceasta adeverinta.
Cel mai recent răspuns: Pruna Loredana , Avocat 17:20, 25 Martie 2013
Nu se elibereaza aceasta adeverinta , intrucat nu au publicate Normele de aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema adeverinta anaf badshtef badshtef Acum doua saptamani am solicitat eliberarea unei adeverinte cum ca taxa masinii mele nu a fost restituit. Au zis sa le las numarul de telefon ca ma cauta ei. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 pentru masina din 2008 nclsamy nclsamy Buna ziua. Doresc sa trec pe numele mamei masina mea achizitionata in 2010 din Romania, care fusese cumparata noua, in 2008 tot din tara. Am efectuat toti ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)