avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Suspendare actiune
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Suspendare actiune

Va rog sa-mi explicati ce sa inteleg de aici:
- Amanare cauza pentru lipsa procedura;
- In temeiul disp. art.36 din Legea 85/2006 cu modificarile ulterioare suspenda judecata actiunii formulate de reclamant.
Mentionez ca sunt in proces cu fostul angajator dar nu ma prezitnt pentru ca am cerut judecarea in lipsa pentru recuperarea salariilor si ca acest angajator are foarte multe procese in acest timp si este reprezentat prin administrator judiciar societate management reorganizare lichidare.
Va mai fi vreun proces?
Va multumesc anticipat.
Din cate rezulta din cele de mai sus, societatea a intrat in insolventa asa incat orice actiuni judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creantelor asupra debitorului se suspenda de drept.
In masura in care aveti de incasat salarii, veti fi inscrisa automat pe tabelul creditorilor si veti participa la distribuiri de sume in masura in care societatea va avea disponibil banesc. Va trebui sa luati legatura cu administratorul judiciar al societatii ca sa verificati sa va inscrie in tabel si sa va ofere mai multe informatii despre situatia societatii si a Dvs.
Nu va mai fi alt proces decat cel de insolventa a societii la care, din moment ce veti fi inscrisa pe tabelul creditorilor, puteti si aveti interesul sa il urmariti.
Va multumesc pentru raspuns, dar, as fi vrut sa stiu si ce inseamna lipsa de procedura
Daca este lipsa de procedura inseamna ca nu a fost corect citata o parte asa incat se va mai trimite o data citatia. Lipsa de procedura atrage amanarea procesului, respectiv acordarea unui nou termen de judecata.
Va multumesc si va doresc toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare actiune Crina001 Crina001 La iesirea din insolventa se poate repune pe rol o actiune care a fost incetata, in procedura de insolventa, pe art. 75 teza finala din Legea 85 ... (vezi toată discuția)
Reinsertie debitoare otilia13 otilia13 Buna ziua, Un debitor a intrat in procedura de insolventa iar in urma reorganizarii judiciare acesta a fost repus in situatia anterioara, Societatea ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii curente corstef corstef pentru datoriile curente (exceptand creanta din tabel) pe care societatea aflata in reorganizare le are fata de un creditor, se poate intenta actiune de ... (vezi toată discuția)