Buna seara,
As vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva, la revenirea din cic, daca societatea unde mi-am desfasurat activitatea, a redus nr de puncte de lucru din oras si nu ar mai avea nevoie de angajati pe postul pe care am lucrat , mai are obligativitatea de a ma reprimi cel putin 6 luni?
Angajatorul are interdictai de a nu va concedia la revenirea din CCC pe o perioada cu pana la 6 luni de la data revenirii din CCC.
Potrivit art. 25 alin. (2) din OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, este interzis angajatorului sa dispuna incetarea raporturilor de munca sau de serviciu in cazul salariatilor care se afla in concediu pentru cresterea copilului de pana la un an sau de pana la doi ani, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap.
Asadar, angajatorul nu poate dispune incetarea contractelor de munca a salariatilor care se afla intr-una dintre situatiile mentionate.
La alin. (3) al aceluiasi articol, textul de lege precizeaza ca aceasta interdictie se extinde, o singura data, cu pana la 6 luni dupa revenirea definitiva a salariatilor in unitate.
Aceste reglementari nu se aplica in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare sau a falimentului angajatorului.