avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este necesara apostila sau nu pe documente pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este necesara apostila sau nu pe documente pentru credit?

Buna seara! As dori sa stiu daca este necesara apostilarea in prealabil pentru un set de documente necesare obtinerii unui credit. Actele sunt ale mamei mele, dar ea urmeaza sa vina in Romania cu actele in original, iar reprezentantii bancii respective mi-au spus ca in acest caz este de ajuns traducerea si legalizarea la un notar din Romania.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: serbanionut , utilizator 12:22, 26 Martie 2013
În acest caz sunt de ajuns exemplarele traduse şi legalizate la notar. Când va veni mama dumneavoastră să semneze contractul de creditare banca va putea solicita actele în original pentru a face o confruntare cu copiile.
Va multumesc! Insa cred ca o data ce si ei mi-au spus asa nu vad de c mi-ar solicita actele in original atunci cand mama nu va mai fi in tara, intrucat ea imi va lasa mie o procura la notar si eu o sa semnez actele ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea procurii...in cazul acordului tatalui de a parasi(mama)romania cu minorul ana s ana s daca tatal face procura sa pot parasi spania cu minorul pt a merge in romania, cat timp e valabila(s-ar putea sa nu plec in perioada asta). apoi,,,pt a ma ... (vezi toată discuția)
Acte romanesti necesare pentru visa imigrare sua kouliscon kouliscon Buna ziua, As dori sa stiu daca actele in limba romana necesare pentru viza de emigrare in US ca si sotia unui cetatean American(certificat de ... (vezi toată discuția)
Cum sa formulez corect o imputernicire stelav stelav Buna ziua, Imi poate da cineva un sfat, cum trebuie sa formulez CORECT o imputernicire (procura) unei persoane, pentru a ridica de la arhiva judecatoriei o ... (vezi toată discuția)