avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere stramutare - exemplare cerere, procedura de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere stramutare - exemplare cerere, procedura de judecare

In lumina noului cod de pr.civ, cererea de stramutare se discuta cu participarea partilor sau tot in camera de consiliu fara parti ?
In cate exemplare se depune cererea ? Trebuie un exemplar si pentru cealalta parte?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: paumaria , utilizator 18:40, 27 Martie 2013
cererea se pune in doua exemplare.se judeca tot in camera de consiliu
Nu trebuie un exemplar pentru cealalta parte fiinca cerem stramutare pentru motive legate de judecatori , nu de partea cealalta care nu e implicata in cererea de stramutare. eu am primit acum doua zile " Certificatul care atesta ca pe rolul ICCJ- Sectia I civila se afla cererea de stramutare " si am dus-o la tribunal, desi nu cred ca era nevoie fiindca la registratura m-au intrbat daca sa o puna la dosar sau ce sa faca cu ea, si am primit si CITATIE prin care sunt chemata in instanta. Apoi este specificat : "In cazul in care nu va puteti infatisa la proces, aveti posibilitatea de a solicita,prin cerere scrisa, judecarea cauzei in lipsa. "
Am trimis cererea prin posta, cu aviz de primire, dar am trimis numai un exemplar si am atasat copii dupa inscrisurile care mi s-au parut relevante.
Modelul de cerere este pe " avocatnet" cu taxele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare in camera de consiliu la iccj ..!!!??? ion-alin ion-alin Am facut o cere de stramutare a unui proces si in acelasi timp am solicitat supendarea procesului la instanta respectiva . Am obtinut un certificat prin care ... (vezi toată discuția)
Stramutare calytul calytul Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sau pot face intampinare impotriva actiunii de stramutare a celeilalte parti. Cealalta parte a cerut stramutarea la Inalta ... (vezi toată discuția)
Procedura stramutare dosar Nina1 Nina1 Buna seara, Care este procedura de stramutare dosar civil? Ce implica? Cu stima (vezi toată discuția)