avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stramutare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stramutare

Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sau pot face intampinare impotriva actiunii de stramutare a celeilalte parti. Cealalta parte a cerut stramutarea la Inalta Curte, iar eu nu sunt de acord cu stramutarea
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 11:01, 4 Februarie 2010
buna ziua.
cererea de stramutare se judeca in camera de consiliu fara citarea partilor.
pt motiv de banuiala legitima cererea de stramutare se judeca la Inalta Curte.
Eu nu sunt de acord cu stramutarea. Cum trebuie sa sune intampinarea cu privire la neacceptarea mea a stramutarii cauzei.
buna ziua!
nu depuneti nicio intampinare.
daca instanta este de acord cu stramutarea se stramuta si gata.
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2010
ContSters97658, utilizator
In Codul de proc.civ. nu este prevazuta posibilitate formularii intampinarii sau a unei alte cereri de catre partea care este in proces dar nu a invocat stramutarea.

Sigur, ati putea formula intampinare..., dar la ce..daca nu cunoasteti motivele de drept si de fapt invocate de partea adversa...
Deci procedural nu se poate...doar asa daca aveti dvs.cunostinta, in mod neoficial, cu privire la motivele invocate de partea adversa...puteti depune un memoriu la registratura prin care sa solicitati pur si simplu respingerea cererii de stramutare ca fiind neintemeiata sau chiar inadmisibila in situatia in care nu se incadreaza in prevederile art.37-40 C.proc.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in cauza a fost respinsa o cerere de recuzare formulata de catre judecator cristina69 cristina69 Buna dimineata Speta este urmatoarea: Intr-un litigiu de munca aflat in apel , judecatorul caruia i-a fost repartizata cauza spre solutionare a formulat o ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces geco geco Buna ziua. Se poate cere recursul la o alta Curte de apel dintr-un judet diferit de al Tribunalului in care s-a judecat pe fond?Unde se face o eventuala ... (vezi toată discuția)
Dr civil 4mona 4mona post schimba localitatea in care se desfasoara un proces civil (de 1 an de zile stagnat pe fond)? daca da, in ce conditii? multumesc (vezi toată discuția)