avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizarea
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizarea

Alocatia de hrana la o cantina de ajutor social este de 6 lei/persoana/zi, in cazul in care am primit sponsorizari constand in alimente, valoarea acestora intra in costul hranei ( in cei 6 lei/zi /persoana) sau doar imbunatateste calitatea hranei. Va rog indicati-mi legea si articolul. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaandronic , utilizator 13:27, 27 Martie 2013
Nu stiu sa va indic acum o lege, insa mi se pare evident ca "alocatia de hrana" este una si "sponsorizarea" este alta, si nu vad nici un motiv pentru care acestea doua s-ar putea substitui. Daca este o cantina de ajutor social cu capital de stat si "alocatia de hrana" este suma maxina suportata de buget, nu vad nici un motiv pentru care un sponsor privat ar trebui sa sprijine statul astfel incat acesta sa fie indreptatit sa ofere o alocatie de hrana mai mica (diferenta suportand-o sponsorul). Sponsorizarea imbunatateste hrana.
Vă mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati?! camiha camiha Va supun atentie urmatoarea speta: Din Consiliul Director al unei ONG face parte o SRL, avand calitatea de PRESEDINTE Reprezentul legal al SRL-ului este ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Model contract de sponsorizare zoli74 zoli74 Buna,am rugamintea sa ma ajutati cu un model pentru un Contract de sponsorizare pentru o asociatie sportiva . Va multumesc (vezi toată discuția)