buna ziua!
am o intrebare: astazi a venit sotia unui angajat de/al firmei ca a primit de la casa de sanatate o adeverinta cum ca pentru sotul ei nu a fost platita asigurarea intre 2008 si 2010. firma noastra nu are nici un fel de restanta . am predat la timp toate declaratiile si am platit toate impozitele. ce pot sa fac?
multumesc pentru raspuns!
Puteti sa eliberati o adeverinta din care sa rezulte faptul ca s-au depus toate declaratiile si s-au facut platile.
Persoana respectiva nu a depus cumva si alte activitati gen PFA,II,IF , inchirieri de locatii , etc., activitati pentru care trebuia sa plateasca si contributia la sanatate?
si eu am avut o problema asemanatoare , dar nu e problema ca dvs.nu ati declarat sau platit , ci ei or fi avand ceva venituri din act.independente , sau chirii , ...etc.
Daca a primit Decizia de impunere de la casa de sanatate , acolo scrie la ce fel de venituri trebuia sa plateasca contributia de sanatate .
Sa mearga la Casa de sanatate sa clarifice. Foarte multi sunt in acesta situatie , eu am facut dovada ca beneficiam de scutire pe perioada resp. si a fost ok.
multumesc pentru ajutor!
astazi a venit si si-a cerut scuze spunand ca greseala a fost a celor de la casa de sanatate.
”cineva a facut o greseala”, dar nu le-au spus cine, doar ca totul e ok sa fie linistiti.
cam asa functioneaza lucrurile la noi!!!X-(#-o
o zi buna va doresc!