avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Investire contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Executare silită

Investire contract de vanzare cumparare

Cum se poate pune in executare silita un contract de vanzare cumparare incheiat intre doi profesionisti (bun mobil) in situatia in care cumparatorul nu achita pretul?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:35, 26 Martie 2013
Formulati actiune in instanta prin care solicitati obligarea cumparatorului la plata pretului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru neachitare pret imobil niculaucarmen niculaucarmen la data de 03.04.2009 am vandut un imobil si am incheiat cu cumparatorul un antecontract de vanzare-cumparare prin care ne obligam ca pana la data de ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acte giullia giullia Buna seara. Tatal meu are o garsoniera care acum 15 ani a vanduto fara sa faca vreun act legal cu cumparatorii,acestia din urma tot au amanat zi dupa zi ca fac ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie kytyna kytyna buna seara, se poate cere instantei investirea cu formula executorie a unui antecontract v.c.(-fara o notificare prealabila a promitent ... (vezi toată discuția)