avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitor nedorit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitor nedorit

fiul meu are 25 ani si este unicul copil.acum 7 ani tatal lui a murit si in casa bunicilor a ramas doar sora mortului adica matusa si bunica fiului meu..acestia trei sunt mostenitoii.Problema este ca sora lui e casatorita iar de la un timp nu avem nici un contact cu ei eliminand si telefonul.Eu sunt divortata de el si stau cu fiul meu la 700 km departare.Ce trebuie sa facem ca sa intre in drepturi depline si pentru ca a trecut mult timp e posibil redeschiderea succesiunii in cazl ca bunica e moarta si a ramas doar fiica ei adica matusa baiatului si dispare fara sa declare un alt succesor,sau vinde tot?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:32, 26 Martie 2013
Sa inteleg ca aveti succesiunea tatalui copilului dezbatuta la notar? Cine apar ca fiind mostenitori ai tatalui copillui dvs. in actele de mostenire?
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2013
Madalina Pascu, Avocat
din pacate nu am facut nimic dat fiind ca sun plecata din tara
Fiul dvs. este in prezent unicul mostenitor al tatalui sau decedat acum 7 ani. Fiul este descendent si inlatura de la mostenire ascendentii (bunica sa, mama tatalui sau) si colateralii (sora tatalui copilului).
Puteti dezbate succesiunea la notar.
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2013
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! se da urmatoarea situatie! tatal sotului meu (decedat) ... LeoRamona76 LeoRamona76 Buna seara! Se da urmatoarea situatie! Tatal sotului meu (decedat) a lasat mostenire copiilor lui o casa. Socrul meu mai avea o sora care la randul ei avea un ... (vezi toată discuția)
Succesiune dezbătută in lipsa tuturor moștenitorilor RGeorge79 RGeorge79 Buna ziua In condițiile in care succesiunea a fost deja dezbătută, moștenitorul declarându-se ca fiind unic deși nu este (!) - s-a declarat inclusiv la ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire - lipsa certificat mostenitor psvictor psvictor Buna ziua, Am urmatoarea speta la care am nevoie de un raspuns: Bunica dupa mama a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea de mostenire. ... (vezi toată discuția)