avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul spor de vecime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul spor de vecime

Buna ziua,
In situatia in care am avut in perioada 01.01.2012 - 31.12.2012 doua contracte de muca simultan respectiv unul la o unitate cu 8 ore si altul la o unitate cu 4 ore care imi este vechimea in munca care se ia in calcul la sporul de vechime: 1 an, 1,5 ani sau 2 ani? Mentionez ca acum am un singur contract de munca de 8 ore.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 26 Martie 2013
Vechimea in munca este aceeasi , de 1 an de zile ....la pensie vi se vor cumula salariile realizate in baza celor doua c.i.m. ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti daca un salariat a lucrat in perioada 01.01.2014 - 31.12.2015 in baza a doua contracte de munca pe perioada nedeterminata, program 8 ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca? MaryLee MaryLee Daca pe langa conteactul de baza de 8 h mai am contract cu timp partial de lucru de 2h, acesta din urma se ia in calcul la vechimea in munca? (vezi toată discuția)
Vechime in munca CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua Stiu ca un salariat care are zile nelucrate (absent nemotivat sau invoit fara plata) are vechimea in munca diminuata cu aceste zile. Intrebarea ... (vezi toată discuția)