avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Servicii intracomunitare

Buna ziua.
Am primit o factura din Italia pentru prestarea unui serviciu cu automacara (locul prestatiei fiind in Italia), factura e cu tva 0, si este platitor de tva (am verificat pe VIES).Factura o inregistrez cu taxare inversa?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 17:03, 27 Martie 2013
Da, daca si dvs sunteti platitor de tva
Conform directivei TVA locul prestarii unui serviciu este locul unde persoana facturata isi are sediul fix ( RO, in acest caz)
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
Vlajoaga Robert PFA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura externa transport marfa mihaela2513 mihaela2513 Buna ziua. Trabuie sa emit o factura pentru prestari servicii (transport marfa), locul prestarii fiind in Germania, catre o firma din Germania.Trebuie ... (vezi toată discuția)
Tva servicii ue firma neplatitoare de tva valienache valienache Buna ziua, am o speta care nu am maii avut-o pana acum, daca pot primi un sfat fiscal. O firma din RO neplatitoare de TVA are un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Tva este obligatoriu de platit daca... ? egidio egidio Am urmatoarea problema,am societate in Romania platitoare de TVA inscrisa in vies lucrez in Italia ca si prestator de servicii,pentru o societate italiana ... (vezi toată discuția)