avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ridicare poprire
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ridicare poprire

Buna ziua!
Am 2 conturi bancare (persoana fizica), care sunt poprite din cauza unui impozit pe venit neplatit din 2007 pe niste asigurari. Am fost la Finante, am platit datoriile. Intrebarea mea e: se ridica popririle automat sau trebuie sa merg la Finante sa-mi dea ceva hartii cu care sa merg eu la banci sa dovedesc ca am platit datoriile?
Cel mai recent răspuns: maritrifan , utilizator 21:19, 26 Martie 2013
Din experienta, iti recomand sa mergi la Administratia Financiara sa-ti dea o adresa de ridicare a popririi pe care sa o depui personal la banca.

In mod normal, au obligatia sa comunice bancilor ridicarea popririi, insa pana nu-i trage cineva de maneca nu misca nimeni un deget.

Bafta!

Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont- pt neplata impozit finante lucaamval lucaamval Buna ziua, Am primit înștiințarea de la banca ca mi-a fost poprit contul pt neplata impozitului pe profit pt un PFA. Valoarea poprita este ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)