buna ziua tuturor pot ceda un garaj care e pe numelel lui tata care a decedat acum 4 ani dar nu s a facut succesiunea? ma refer notarul imi va cere succesiunea sau exista si alta cale? va multumesc anticipat
garajul e al primariei nu este proprietatea mea vreau sal cedez unei persoane eu trebuie sa plec din tara si nu vreau sa l inchiriez dearece nu este posibil( scrie in actele contractului )deci sa inteleg ca in cazul respectiv tot trebuie succesiunea facuta desi e garajul primariei multumesc din suflet ptr raspuns sanatate
Daca nu este garajul tatalui dvs nu intra in masa succesorala. Depinde in baza carui contract tatal dvs a detinut garajul, si ce clauze exista in contract.....
va multumesc de rabdarea de care dati dovada garajul e luat pe numele raposatului meu tata cu abonament emis in baza571/2003 de fapt e un contract de inchiriere cu primaria intre (tata) si primarie cam asta e si sunt in dubii merita sa ma duc la notar imi cere? nu mi cere? asta e dilema mea multumesc eu l am achitat garajul adica abonamentul pana in 2013 decembrie o clauza spune asa in caz de deces al titularului contractul se poate transcrie la cerere pe numele celor in drept....
Pai nu aveti de ce merge la notar. Acest bun asa cum v am mai spus nu intra in masa succesorala a tatalui dvs pentru simplu fapt ca nu detinea dreptul de proprietate asupra lui.