avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor pentru o profesie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor pentru o profesie

As dori sa angajez la firma mea,profil afterschool,o persoana nativa vorbitoare limba engleza si franceza,pentru asta mi s-a cerut un cod cor al meseriilor.Codul cor aferent gasit pentru meseria de formator instructor limbi straine,a fost 23.2353,dar mi s-a respins acest cod pe motiv ca nu corespunde profesiei cautate.Ma poate ajuta cineva cu codul specific meseriei de instructor formator limbi straine,sau daca nu exista aceasta profesie,as putea angaja pe profesia învatator,dar in fisa postului sa scrie ocupatia de formator limbi straine?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 27 Martie 2013
Puteti folosi :
- 333309 Instructor/preparator formare

- 242401 Formator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul cor Olga27 Olga27 Buna ziua, Poate va parea cam banala intrebarea mea, dar in cate parti am intrebat am primit raspunsuri diferite. Codul COR il folosim cel pentru care ... (vezi toată discuția)
Functie in cim care nu exista in cor - "consilier"?! serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Am mai postat pe aceasta problema, dar cu accent pe alte aspecte ale problemei. Am in CIM trecuta la clauza E) Functia/meseria .......... conform ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă organizez online un curs de inițiere, training ... uncetatean uncetatean Bună ziua, dacă organizez online un curs de inițiere, training pentru o meserie necalificata, mai exact sa învăț cum sa fi îngrijitor animale, ... (vezi toată discuția)