avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul COR

Buna ziua,

Poate va parea cam banala intrebarea mea, dar in cate parti am intrebat am primit raspunsuri diferite. Codul COR il folosim cel pentru care angajatul are o diploma (in cazul in care corespunde in industria pt. care e angajat) sau codul cor al postului pe care il ocupa efectiv? Exemplu: sunt foarte multi angajati - electronisti, sculeri matritri, etc. dar ei ocupa un post de "turnator" sau "Operator cnc" posturi care cer studii medii. Fosta mea colega incadra conform diplomei astfel existand atatea coduri cate meserii erau inclusiv personal necalificat... in Fisa Postului din nou trecem codul COR, pai daca e fisa "postului" mi se pare corect sa trec codul aferent postului.. din nou e Codul Ocupatiilor din Romania. Ocupatia prin definitie este activitatea pe care o desfasori, si iti aduce venituri. Va rog sa imi spuneti si parerea dvs. Doresc ca actualizez in noul revisal, deasemenea sa modificam fisele postului, si ar trebui sa corespunda. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Perspective , utilizator 09:44, 8 Decembrie 2011
Codul COR trebuie sa corespunda functiei pe care e incadrat salariatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana fara calificare ncris78 ncris78 Sunt PFA, cod caen 4779, si as dori sa imi angajez o persoana care sa se ocupe de magazinul de mobila second-hand. Pe ce post as putea angaja persoana ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca, fisa post, acte studii angajare anitsirc anitsirc Buna seara! Sunt angajat la o firma privata de peste un an de zile. O sa descriu pe scurt situatia. Ceea ce prestez eu pentru firma nu coincide deloc cu ... (vezi toată discuția)
Incadrare cor MDorinaPopa MDorinaPopa Buna ziua, Intr-o firma de IT, cum incadrati pe post (cod COR) persoanele care se ocupa de CQ (control calitate)? Multumesc! (vezi toată discuția)