Multumesc, dar nu ma ajuta (de aceea am si precizat ca e vorba de o firma IT). Mai jos e ce am preluat de pe rubiniat referitor la codul COR 754301 dat de dvs.
"Apartenența
Grupa majora 7 - Muncitori calificati si asimilati
Subgrupa majora 75 - Muncitori calificati in industria alimentara, prelucrarea lemnului, confectii si alti lucratori asimilati
Grupa minora 754 - Alti muncitori calificati
Grupa de baza 7543 - Sortatori si controlori de calitate pentru produse (exclusiv mancaruri si bauturi)
Sortatorii si controlorii de calitate pentru produse (exclusiv mancaruri si bauturi) verifica, testeaza, sorteaza, iau esantioane si cantaresc materiile prime, componentele fabricate si bunurile necomestibile produse sau vandute pentru a asigura conformitatea cu standardele de calitate si pentru a identifica defectele, uzura si abaterile de la specificatii, precum si pentru clasificarea si sortarea acestora in functie de calitatea lor."
Nu mi se pare normal se adaug atributii specifice unui post IT intr-o fisa de post care se adreseaza muncitorilor calificati din industria alimentara, prelucrarea lemnului, confectii (revi cu "Grupa de baza 7543 - Sortatori si controlori de calitate pentru produse (exclusiv mancaruri si bauturi)"
Fisa de post o stabileste angajatorul, potrivit art.40 alin.1 lit. b c.mun.
Clasificarea Ocupatiilor din Romania nu stabileste niciun continut al fisei postului ... daca observati , codul COR mentionat de mine nu interzice folosirea lui si in alte domenii.