am si eu o nelamurire , de ce o asigurare de viata care include si pierderea involuntara a locului de munca , nu acopera ratele unui credit decat daca persoana in cauza are somaj . intrebarea mea este ce face persoana care nu beneficiaza de somaj si nu are un alt venit in familie ?
Interesul asigurătorului nu este acela de a tine în brate trântori, acesta este răspunsul. Se poate pierde un loc de munca,involuntar, cu excepţia bolilor grave, dar omul cât timp este în putere trebuie sa muncească, nu vrea nimeni sa i finanţeze şederea.
Daca nu beneficiaza de somaj, inseamna ca pierderea locului de munca ii este imputabila. Acest caz este cuprins in excluderile privind plata indemnizatiei. Chiar si in cazul in care nu-i este imputabila incetarea CIM, persoana trebuie sa se straduiasca in a obtine o noua angajare, in caz contrar se pierde/intrerupe plata indemnizatiei.
nu am spus ca as dori sa imi acopere tot creditul ci cateva rate pana imi gasesc un nou loc de munca , trantori sunt cei care isi dau demisia sau care nu vor sa munceasca , eu nu mi-am dat demisia ci firma s-a inchis , si tinand cont ca in Romania locurile de munca sunt greu de gasit mai ales in orasele mici da ma confrunt cu astfel de situatie , dar de la aceasta situatie pana la a fi numita "trantor " va multumesc si va doresc din suflet sa treceti prin ce trec eu si atunci sa vedem cati tranbtori va avea romania , am cerut un sfat nu un calificativ pentru situatia mea
Asigurari
ContSters251098
am o intrebare. am facut o rata pe numele bunicului meu firma respectiva ia facut asigurare dar dupa 2 luni bunicul a decedat iar firma de asigurare nu vrea sa ... (vezi toată discuția)