avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie cresterea copilului

Buna seara, sunt interesata de cateva informatii, daca ma puteti ajuta...

Lucrez de 3luni de zile in cadrul unei firme care in viitorul apropiat va intra in insolventa si se va deschide alta firma unde vom fi mutati toti angajati.Imi doresc f.mult un copil si aici incep intrebarile mele: Trebuie sa am 12 luni lucratoare la aceeasi firma ca sa beneficiez de indemnizatie crestere copil sau important este sa lucrez 12 luni oriunde?
Cel mai recent răspuns: AlinaHTm , utilizator 20:08, 27 Martie 2013
Cele 12 luni care se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru CCC nu trebuie sa fie la un singur angajator ..... ele pot fi cumulate de la mai multi angajatori in ultimul an anterior datei nasterii coppilului
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc pana la 2 ani Anamyt Anamyt Am plecat de o luna de la firma unde lucram si intre timp am ramas gravida. Nu cred ca am sanse sa ma mai angajez insarcinata fiind. Asta inseamna ca voi avea ... (vezi toată discuția)
Daca vreau sa ramân însărcinată Andreea Elena 1992 Andreea Elena 1992 Buna ziua! Daca vreau sa ramân însărcinată si imi dau demisia de unde lucrez acum ...(lucrez de 4ani la ei ) cu o mica pauza de aproximativ o luna ....pt ... (vezi toată discuția)
Nu am 12 luni de munca CorinaElena20 CorinaElena20 Nu am 12 luni de munca , la actualul loc , am vreo 7 , nu pot lua o foaie sa dovedească ca am lucrat înainte unde am lucrat cu contract și sa se facă ... (vezi toată discuția)