Revin asupra unei povesti cu o doaman politista , in luna decembrie 2012 am avut o discutie cu o doamna directoare moment in care mi-au fost aduse o serie de acuze .
Am facut o serie de demersuri al Inspectoratul Scolar si nu numai ... in urma sesizarilor o parte din institutiile statului au aplicat o serie de amenzi ... Conducerea scoli si una dintre persoanele implicate in conflict au ales cale mai putin onorabila si au facut o sesizare la sectia de politie din zona .
Eu am dorit o serie de informatii de la aceea sectie moment in care am facut cunotinta cu o politista cu orecare lacune profesionale ... in sensul ca mia cerut sa dau o declaratie dar nu adorit sa imi aduca la cunostinta continutul sesizari , cine a fomulat-o care este fapta de care sunt invinuit ...
Eu am considerat ca nu am nimic de ascuns si am dat declaratia ... am soliciata detalii dar ...cu greu am primit un minim de date . dar nu am primit concret decit un nr si cam atit ....
Cum pot afla exact continutul .... complet al petitie ... depuse de catre ... persoana respectiava in vedera formulari aparari si nu numai .
Daca politia a deschis ,in urma sesizarii,un dosar penal,in care dumneavoastra sunteti parte,pentru a afla detalii de ce sunteti cercetat ,faceti o petitie catre procurorul sef, aflat la parchetul de pe langa judecatoria aflata in zona de domiciliu.
In petitie cereti lamuriri cu privire la obiectul cercetarii penale efectuate de catre politie cu privire la persoana dumneavoastra.
Procurorul sef este obligat sa raspuns la petitie in termen de 15 zile de la inregistrare.