avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire cont - rest de salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire cont - rest de salariu

buna dimineata
cum pot sa-mi ridic salariul de pe card daca angajatorul mi-a facut poprirea legala de 1/3 din salariu,iar executorul mi-a blocat contul.?
In ceea ce priveste suma de executat care a fost trimisa de executor, acesta mai poate creste?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sveti , utilizator 13:21, 15 August 2022
va adresati bancii in vederea ridicarii restului de 2/3 din salariu, pentru a va debloca contul, doar pentru ridicarea diferentei de bani. Contul vi se va bloca ulterior ridicarii.
Solicitati bancii un extras de cont, precum si aduceti la cunostinta executorului faptul ca acel cont poprit este un cont de salariu!! Solicitati executorului sa emita o adresa catre banca in care sa dispuna mentinerea popririi doar pentru sumele ce nu deriva din drepturi salariale.
Sau va puteti ridica salariul de la caseria angajatorului.
Doar de la casieria băncii!Sau vă faceți un nou card.Am trecut prin asta, nu e deloc plăcut, parcă ești ultimul milog!Durează 20-30 de minute deblocarea restului de bani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)
Lamurire - poprire si a salariului si a contului bancar Diana1 Diana1 Am poprire pe salariu de la un executor judecatoresc , poprire ce este virata in contul sau.Acest executor in exces de zel mi-a blocat si contul bancar in care ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu janny_dinu janny_dinu Am o poprire pe salariu in urma unui imprumut facut si nereturnat. Trebuia sa mi se faca poprire pe 1/3 din salariu, dar in urma instiintarii , mi-a fost ... (vezi toată discuția)