avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Activare cont - nu am primit e-mail de confirmare
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Activare cont - nu am primit e-mail de confirmare

nu pot sa mi activez contul ca nu am primit nici un imail de la dvs
Buna dimineata!

Cautati in Spam, este posibil sa fi ajuns acolo.
Daca nu este, verificati .daca v-ati scris corect adresa de mail (in Date personale / Parola)
Buna dimineata,

Incercati va rog sa verificati daca nu cumva mailul de confirmare al contului se afla in mesajele de tip "spam".

Sau daca nu cumva ati tastat eronat adresa Dvs. de mail in momentul in care ati creat contul. Au mai fost situatii de acest gen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Logare utilizator ionionela03 ionionela03 m-am inregistrat la dumneavoastra dar nu am primit inca mail imi spune mereu ca contul meu ese inactiv va ro putin ajutor ,multumesc mult. (vezi toată discuția)
Cum mã conectez jorje jorje cum se procedează atunci când ai uitat parola și deși s-a încercat de f. multe ori cu recuperare parola se primește același răspuns, ... (vezi toată discuția)
Dificultati la creare cont nou pe avocatnet Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, Verisoara mea venita in vizita a incercat sa-si faca si ea cont pe Avocatnet in aceasta dimineata si desi a furnizat adresa de e mail ... (vezi toată discuția)