avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot obtine ajutor de somaj dupa crestere copil?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot obtine ajutor de somaj dupa crestere copil?

in perioada 09.03.2011-23.02.2013 am fost in concediu crestere copil,concediu patermal;
La data nasterii copilului eram student.Pot beneficia de indemnizatie de somaj?
Care este baza legala deoarece in legea somajului nu ma regasesc la categorii de beneficiari.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:54, 27 Martie 2013
1. Nu veti putea beneficia de indemnizatie de somaj deoarece dvs. (in situatia data) nu faceti parte din categoriile de beneficiari ai unei asemenea indemnizatii.

2. Cea mai buna solutie este sa incercati sa va gasiti un loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil catalina86 catalina86 Buna ziua! Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna martie 2014. Pe 12 septembrie imi expira contractul la locul actual de munca, unde am implinite 11 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului ramonasoiman ramonasoiman Buna ziua, am si eu o intrebare referitor la indemnizatia pentru cresere a copilului. Eu in iulie am terminat masterul si cum nu m-am gasit un job am depus ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie/insertie crestere copil szasza szasza Buna ziua! Cristos a Inviat! Va rog sa ma lamuriti in problema ICC: La nasterea celui de al doilea copil, putem beneficia de vreo indemnizatie? Nu stiu ... (vezi toată discuția)