avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... iesire la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

iesire la pensie

Am un stadiu de cotizare de 19 ani ,8 luni si 28 zile din care lucru in conditii speciale 11 ani ,10 luni 29 zile,lucru in conditii deosebite 3 ani 28 zile si restul perioadei lucru in conditii normale.Cand ma incadrez sa ies la pensie?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:42, 27 Martie 2013
Anii de conditii va mai aduc o perioada suplimetara la vechimea in munda de 6 ani si 3 luni.
6 luni la 1 an pentru conditii speciale si 3 luni la 1 an p[entru conditii deosebite.
19 ani 8 luni si 28 de zile + 6 ani si 3 luni = 25 de ani 11 luni si 28 de zile stagiu total de cotizare.

Precizati:sexul(M sau F)luna si anul nasterii.

sant nascuta in anul 1957-6 iunie si sunt femeie
Pentru a beneficia de o reducere cu 5 ani si 6 luni a varstei standard de pensionare(60 de ani si 9 luni,trebuie sa indepliniti condtia sagiului complet de 30 de ani si 9 luni.
In caz contrar,doar limita de varsta la 60 de ani si 9 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie bobocu bobocu Sant nascuta in data de 6.06.1957 si am un stagiu de cotizare de 19 ani,8 luni,28 zile din care 11 ani,10 luni ,29 zile conditii deosebite si 3 ani 28 zile la ... (vezi toată discuția)
Pensie luizaluminita luizaluminita BUNA ZIUA, v-as ruga sa-mi dati si mie un safat legat de urmatoarea speta , am depus dosarul de pensionare cu ceva timp in urma , acum am primit o decizie de ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare ContSters392093 ContSters392093 Am adeverinta de la CNE cu o perioada de 19 ani ( intre 1996 si 2015 ) in care am fost LEP ( lucrator expus profesional), timp in care am lucrat in zona I de ... (vezi toată discuția)