Am un stadiu de cotizare de 19 ani ,8 luni si 28 zile din care lucru in conditii speciale 11 ani ,10 luni 29 zile,lucru in conditii deosebite 3 ani 28 zile si restul perioadei lucru in conditii normale.Cand ma incadrez sa ies la pensie?
Anii de conditii va mai aduc o perioada suplimetara la vechimea in munda de 6 ani si 3 luni.
6 luni la 1 an pentru conditii speciale si 3 luni la 1 an p[entru conditii deosebite.
19 ani 8 luni si 28 de zile + 6 ani si 3 luni = 25 de ani 11 luni si 28 de zile stagiu total de cotizare.
Pentru a beneficia de o reducere cu 5 ani si 6 luni a varstei standard de pensionare(60 de ani si 9 luni,trebuie sa indepliniti condtia sagiului complet de 30 de ani si 9 luni.
In caz contrar,doar limita de varsta la 60 de ani si 9 luni.
Iesire la pensie
bobocu
Sant nascuta in data de 6.06.1957 si am un stagiu de cotizare de 19 ani,8 luni,28 zile din care 11 ani,10 luni ,29 zile conditii deosebite si 3 ani 28 zile la ... (vezi toată discuția)
Pensie
luizaluminita
BUNA ZIUA, v-as ruga sa-mi dati si mie un safat legat de urmatoarea speta , am depus dosarul de pensionare cu ceva timp in urma , acum am primit o decizie de ... (vezi toată discuția)