Am avut inregistrat la Administratia Financiara un contract de inchiriere pentru perioada 16noiembrie 2012-16martie 2013,chiriasul nu a putut sa-mi dea un raspuns daca vrea sa plece sau vrea sa inchirieze in continuare dupa expirarea duratei contractului de inchiriere:
1.mai pot sa inregistrez la Administratia Financiara prelungirea acelui contract,in termen de cate zile?Cum se realizeaza practic aceasta inregistrare a prelungirii unui contract ,se fac anexe la contract cu semnaturile chiriasului si proprietarului?
2.pot sa inregistrez un alt contract la Administratia Financiara incepand cu 17.03.2013 pentru acelasi chirias si in aceleasi conditii ca in vechiul contract?
Va multumesc.
Incheiati anexa la contractul initial de locatiune in care in temeiul clauzei privitoare la durata contractului,prevedeti prelungirea termenului de valabilitate al acestuia
Va multumesc pentru raspuns dar as fi vrut sa-mi raspundeti la cele 2 puncte eventual mai astept si alte mesaje de la alti avocati.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Inchiriere garsoniera
PIFOU
Sunt persoana fizica proprietar al unei garsoniere.Doresc sa inchiriez garsoniera catre angajata unei firme careia ii plateste firma chiria.Aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil
alina06
Buna ziua,
sunt proprietara unei garsoniere pe care in luna oct a acestui an am inchiriat-o cu contract pe 6 luni, contract inregistrat ulterior la ... (vezi toată discuția)