avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bani de calculator pentru elevi - de cate ori se pot ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bani de calculator pentru elevi - de cate ori se pot cere?

In urma cu aproxumativ zece ani am primit de la stat 200 euro pentru un calculator. Unii spun ca nu mai am dreptul sa iau altul, altii ca da, si nici eu nu stiu unde sa caut exact. Eu am 12 copii in total dar numai 6 momentan la scoala si am mare nevoie de calculator deoarece sunt trei copii la liceu si trei la generala, si toti au nevoie de referate, traduceri si alte proiecte, iar cel vechi se chinuie sa faca fata cerintelor. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa iau alt PC sau nu. Multumesc..
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:50, 27 Martie 2013
Dvs depuneti cererea si dovada veniturilor si vedeti daca va da sau nu.
In lege e prevazut si dreptul sa-l vindeti dupa 3 ani, deci cred ca v-ar da.
E vb de un singur calculator in sensul sa nu aplice toti copii ca va da doar unul.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto eugeenn eugeenn Buna seara tuturor.Detin, un autoturism marca opel vectra,recent adus din uk.Doresc sa stiu,cat ar costa taxa de inmatriculare,pana acum circuland cu numere ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat din urma SusanGretchen SusanGretchen Buna ziua, as dori sa stiu daca am dreptul de a primi alocatia din urma.Sunt la liceu in clasa a 12-a, dar studiez doar de un an la un liceu in Romania (in ... (vezi toată discuția)