avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie de plata cu executare
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de plata cu executare

Buna ziua.Am de achitat o sulta cu executare silita ,am stabilit cu creditorul sa o platesc in doua rate dar nu ma pot incadra in termen.Dupa expirarea termenului daca se incepe executarea silita se mai poate plati in continuare restul ramas sau nu?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vonbraun , utilizator 15:02, 27 Martie 2013
Ma gandesc ca intrebarea ar fi daca se tine cont de ce ati achitat in termen ca altfel nu vad nici o problema.

Dupa expirarea termenului stabilit, daca suma e exigibila, se poate plati fie amiabil, ca inainte de scadenta, fie prin executare silita.

Pastrati-va chitantele sau ce aveti ca dovada a platii ca sa va asigurati ca se va tine cont de tot ceea ce achitati amiabil.

Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
Dana Fatol, Avocat
Am achitat 20.000 Ron din 52.000 Ron si o sa mai achit 10.000 de Ron la expirarea termenului stabilit.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu pot sa platesc sulta la termen vonbraun vonbraun Buna ziua .Am primit o somatie de plata sulta cu executare silita,creditorul mi-a impus sa platesc sulta(52.000 Ron) in doua rate in termen de 4 luni astfel ... (vezi toată discuția)
Cum se platesc sultele moricutza moricutza sultele pot fi achitate in cantitati mici si lunar ? sau exista posibilitatea de executare silita in cazul in care nu dau toti banii odata?' se platesc prin ... (vezi toată discuția)
Plata sulta dupa partaj pincguinul pincguinul Buna ziua, S-a finalizat un partaj, fara a fi solicitat la initierea procesului termenul de plata a sultei. Va rog sa imi transmiteti daca exista un termen ... (vezi toată discuția)