avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce se intampla daca nu pot sa platesc sulta la termen
Discuție deschisă în Executare silită

ce se intampla daca nu pot sa platesc sulta la termen

Buna ziua .Am primit o somatie de plata sulta cu executare silita,creditorul mi-a impus sa platesc sulta(52.000 Ron) in doua rate in termen de 4 luni astfel 10.000 Ron la 01.12.2012 iar restul la 30.03.2013 .De voie de nevoie am acceptat am platit la termenul stabilit 10.000 Ron si la 01.02.2013 inca 10.000 Ron si o sa mai platesc acum la ultimul termen 10.000 ron dar nu pot sa achit totul .Ce se poate intampla dupa data de 30.03.2013.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:50, 22 Martie 2013
Fara intelegere din partea celui caruia ii platiti, ajungeti la executare silita, se va vinde la licitatie imobilul pt recuperarea diferentei din sulta.
Daca nu puteti achita sumele conform esalonare convenita,incercati negocierea esalonarii platii cu acordul creditorului dvs
In caz contrar, creditorul cu scopul legitim de recuperare debit va dispune executarea dvs silita
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2013
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata cu executare vonbraun vonbraun Buna ziua.Am de achitat o sulta cu executare silita ,am stabilit cu creditorul sa o platesc in doua rate dar nu ma pot incadra in termen.Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Sulta - partaj apartament eu1984 eu1984 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti , plata sultei , stabilite in urma unui partaj pentru un apartament , trebuie platita imediat de la inchieirea partajului , ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata intretinerii geavela geavela Buna ziua ,Locuiesc in 2 camere cu fiica mea si doi nepoti ,de 4 si 2 ani .Lucrez numai eu.Am primit ieri somatie de executare silita pentru neplata ... (vezi toată discuția)