avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesirea din indiviziune

Buna ziua. Am o problema legata de o mostenire a unei suprafete de teren arabil.
Eu mi-am facut succesiunea dupa parintii mei, deci sunt cu totul la zi, dar verii mei care, o parte din ei nu sunt in tara si nu am cum sa iau legatura cu ei nu si-au gacut succesiunea dupa parintii lor si ce este mai grav si faptul ca sunt indiferenti de mai bine de 10-15 ani si refuza. Am vorbit cu un avocat si mi-a spus ce trebuie sa facem, dar din cauza lor nu am reusit. Ce trebuie sa fac pentru a reusi separarea de ei daca ei refuza?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 15:49, 27 Martie 2013
Sa le aflati adresele si sa mergeti la instanta.
Actiune in instanta de iesire din indiviziune caci nimeni nu este obligat sa ramana in indiviziune. Totusi incercati pe cale amiabila cu verii dvs sa va imputerniceasca pe dvs prin procura sa i reprezentati la succesiune si la partaj in fata notarului public, costurile si timpul sunt mai reduse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj teren Stelian Brotea Stelian Brotea Buna ziua, Pe titlul de proprietate sunt 3 mostenitori. Unul dintre ei nu vrea sa faca succesiune dupa parinti ca sa putem face partajul terenului. Daca ... (vezi toată discuția)
Fara succesiune verii mei au dreptul la mostenire? colceriumari-bv colceriumari-bv Buna ziua! In 1968 mama mea a mostenit in baza unui testament autentificat de notar, o cota de 7 parti dintr-un intreg de 12 , fratii ei in numar de 5 au ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor anstr anstr Buna ziua! As dori sa ma lamuriti in urmatoarea problema.Detin impreuna cu sora mea un certificat de mostenitor ca urmare a dezbaterii succesiunii de pe urma ... (vezi toată discuția)