avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Necesitate certificat de producator - SRL cultivarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Necesitate certificat de producator - SRL cultivarea pomilor si arbustilor fructiferi

Am un SRL cu obiect de activitate principal cultivarea pomilor si a arbustilor fructiferi. Mai trebuie sa obtin cerificatul de producator anual de la primarie, pentru a comercializa fructele din productia proprie?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:23, 27 Martie 2013
Nu. Daca doriti sa mergeti in diferite locuri publice special amenajate pentru desfacerea acestui gen de produse, sa aveti aviz de insotire a marfii pentru cantitatea si felul fructelor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiect de activitate societate comerciala marinb marinb Buna ziua, As avea si eu unele intrebari in legatura cu obiectul de activitate al unei societati comerciale. Eu doresc sa-mi infiintez un S.R.L. avand ... (vezi toată discuția)
De ce am nevoie pentru a fi producator de siropuri ? anapitirici anapitirici am un srl. cu obiect de activitate cultivarea pomilor si al arbustilor fructiferi. dorim sa producem sirop din zahar invertit si pulpa de fructe. 1/ de unde ... (vezi toată discuția)
Documente justificative otto2007 otto2007 Buna seara, Am o intreprindere Familiala impreuna cu fiul meu cu activitate principala comert ambulant si secundara producator de obiecte din lemn. Noi ... (vezi toată discuția)