avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale de ce am nevoie pentru a fi producator de siropuri ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

de ce am nevoie pentru a fi producator de siropuri ?

am un srl. cu obiect de activitate cultivarea pomilor si al arbustilor fructiferi.
dorim sa producem sirop din zahar invertit si pulpa de fructe.
1/ de unde aflu cum trebuie sa fie cea mai mica fabrica de produsele de mai sus?
2/ in baza transparentei,care este legislatia in vigoare pe care ar trebui sa o citesc?
3/ care organe ale statului ma pot informa pentru a fi totul conform legii si a evita amenzile?
4/ cum obtin eticheta pe produs?
multumesc de ajutor

Alte discuții în legătură

Necesitate certificat de producator - srl cultivarea pomilor si arbustilor fructiferi anapitirici anapitirici Am un SRL cu obiect de activitate principal cultivarea pomilor si a arbustilor fructiferi. Mai trebuie sa obtin cerificatul de producator anual de la ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate societate comerciala marinb marinb Buna ziua, As avea si eu unele intrebari in legatura cu obiectul de activitate al unei societati comerciale. Eu doresc sa-mi infiintez un S.R.L. avand ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)