avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare silita

Am primit instiintare privind admiterea cerererii de executare silita depusa de o firma careia ii datorez bani;mentionez ca doresc sa achit firmei suma datorata ,dar am nevoie de o perioada mai mare de timp.Ce pot face pentru a amana aceasta executare silita si eventual pentru a micsora pretentiile financiare solicitate ,cum ar fi :onorariu absurd de mare avocat,executor judecatoresc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ciprianmon , utilizator 16:33, 24 Aprilie 2013
Formulati contestatie la executare in care solicitai reducerea onorariilor avocatului si al executorului. Solicitati totodata si suspendarea executarii silite pana la solutionarea contestatiei la executare.Asa mai castigati putin timp.
cu stima,
av.M.Hornea
Va multumesc!Credeti ca prin aceste proceduri pot castiga 6 luni?
Daca obtineti suspendarea executarii pana la solutionarea contestatiei puteti castiga si mai mult de 6 luni, depinde de instanta competenta sa solutioneze contestatia(unele instante sunt destul de aglomerate), de abilitatea dvs. de a obtine amanari ale cauzei , etc
va multumesc
Buna ziua.
Voi avea o intalnire cu executorul judecatoresc ,respectiv cu reprezentantul societatii ce a initiat procedura ;pot solicita o formula de plata esalonata a datoriei ,respectiv de micsorare a penalitatilor solicitate ,intr-o forma de intelegere amiabila?
este comun pentru executori sa practice astfel de intelegeri sau este mai convenabil pentru ei urmarirea procedurii pentru obtinerea unei sume marite?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Procedura executare silita contract asistenta juridica toy_story toy_story Buna seara, Imi puteti spune va rog care cum se procedeaza daca se doreste recuperarea onorariului neachitat intr-un contract de asistenta juruduca? Ma ... (vezi toată discuția)
Este normal???executare continuata de alt ex jud mdcc mdcc Sunt executat silit de catre o banca,dosarul a fost facut de un executor bancar,am contestat in instanta aceste acte,ulterior executorul bancar a devenit ... (vezi toată discuția)
Contestatia la executare silita mandreas mandreas buna seara. va rog sa imi spuneti care este instanta competenta pt a contesta un titlu executor emis de administratia finantelor publice, in temeiul art 168 C. ... (vezi toată discuția)