avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare contract de munca

Contractul de munca mi-a fost suspendat de catre angajator X-( in urma unei plangeri penale formulata de catre acesta. As vrea sa aflu daca, in conditiile date, pot sa ma angajez in alta parte, respectiv in ce conditii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 27 Martie 2013
Pe perioada suspendarii va puteti angaja in alta parte ... Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum te poti angaja si unde daca ai cim suspendat conform art 52 lit. b din cm? iulianaiuladinu iulianaiuladinu Am cautat peste tot dar nu am gasit un raspuns la aceasta intrebare. este undeva o motivare a Curtii Constitutionale care spune ca angajatul cu CIM-ul ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada co aldorin aldorin Buna ziua, sunt angajat la o societate cu norma intreaga , pe perioada CO ma pot angaja la o alta societate tot cu norma intreaga? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cim suspendat tomamirela tomamirela Buna ziua, in cazul suspendarii unui CIM de catre o societate , pot incheia un alt CIM - cu o alta societate ? (vezi toată discuția)