Buna ziua!
Am lucrat cu contract pe perioada detemrinata iar in data 13 martie a incetat contractul.In compania unde am lucrat,salariul se platea in doua transe,avans si lichidare.Pe data de 27 luam avansul iar pe data de 14 lichidarea.
In data pe 14,a doua zi dupa ce a incetat contractul am luat lichidarea si astazi,pe 27 ar fi trebuit sa iau banii pe perioada 1-13.Nu au intrat banii astazi si ma intreb daca nu trebuia sa ii primesc conform datei scrise in contractul de munca.Imi pot da banii luna viitoare?Au voie?Bineinteles,de la resurse umane nu mi-a spus nimeni nimic cand am fost sa sa iau actele asa ca am trait cu impresia ca imi vor intra banii pe 27.
Va multumesc
Da,cu siguranta voi suna maine la resurse umane dar vroiam sa stiu daca trebuie platit la data scrisa in contract sau sunt alte prevederi in cazul incetarii contractului de munca.
Multumesc
Art.166 alin.1 din Codul Muncii prevede ca, salariul se plateste in bani cel putin o data pe luna, la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.
Plata salarii
marian laur
Am lucrat in nov a.c. 4zile la sfarsitul lunii(27-30) este normal sa luam banii in doua transe(avans si lichidare) adica 2 zile avans 2 zile lichidare.Banii ii ... (vezi toată discuția)
Lichidarea firmei
alinaram
Buna ziua.
Firma la care am lucrat a dat faliment. Mi s-a inchis contractul in data de 21.11. Salariul il luam o singura data pe luna, in data de 20. In cat ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale
ionutd
Buna ziua. Am avut contract pe perioada determinata si s-a incheiat acum cateva zile. Pe timpul contractului am avut avans pe 20 si lichidare pe 15 ale lunii ... (vezi toată discuția)