avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salarii

Am lucrat in nov a.c. 4zile la sfarsitul lunii(27-30) este normal sa luam banii in doua transe(avans si lichidare) adica 2 zile avans 2 zile lichidare.Banii ii luam pe 15 decembrie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 11 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 166 C.mun.
(1) Salariul se plateste in bani cel putin o data pe luna, la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.
......

in c.i.m. cum aveti mentionata plata salariului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale Paff Paff Buna ziua! Am lucrat cu contract pe perioada detemrinata iar in data 13 martie a incetat contractul.In compania unde am lucrat,salariul se platea in doua ... (vezi toată discuția)
Plata salariu diana45 diana45 Buna seara, la firma la care lucrez se face plata salariului in 2 transe. La sfarsitul lunii se da avansul si pe 15 se da lichidarea. Pe luna martie voi avea ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract munca - plata salariului lidiao lidiao Vreau sa dau angajatiilor avans si lichidare, dar in contractele de munca initiale nu am specificat acest lucru salarrile luandu-se odata pe luna. Ulterior ... (vezi toată discuția)