avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deconectare CET Brasov
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deconectare CET Brasov

Salutari. In urma cu vre-o jumatate de an un membru al familiei mele a depus actele pentru debransarea de la sistemul de furnizare a agentului termic si apei calde oferit de CET Brasov. A platit facturile restante si taxa de debransare in valoare de 700 lei. I s-a spus ca va dura in jur de 30 de zile dar bineinteles a durat mai mult putin asa ca pana sa vina cei de la CET , a angajat pe cineva sa vina sa taie caloriferele.Cei de la cet au debransat cand au venit doar tevile de apa calda si au specificat in contractul de debransare ca taierea caloriferelor s-a facut de catre proprietar. Intrebarea este daca e cumva vre-o problema ca nu le-au taiat cei de la cet. Vre-o 2 luni de la debransare mi s-a trecut la intretinere si apa calda iar in urma unei plangeri depuse la primarie mi-a venit raspuns prin posta ca nu figurez ca debransat la cet nici la asociatia de proprietari.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
horsycosmin, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:02, 28 Martie 2013
La momentul interventiei reprezentantilor furnizorului de utilitati ,era necesar sa solicitati dovada debransarii pe care sa o depuneti in copie la asociatia de proprietari
In baza documentelor care atesta achitarea obligatiilor,staruiti la nivelul furnizorului de utilitati sa elibereze dovada debransarii
Nu vi s-a dat si dv. un exemplar de la PV de deconectare, atunci cand au venit de la CET sa va taie tevile de apa calda?
Daca nu, atunci mergeti la CET si vedeti ce au scris acolo si de ce nu v-au consemnat si deconectarea caloriferelor.
Daca da, atunci trebuia sa prezentati acest PV la asociatie ca sa va ia in evidenta deconectarea.
mi s-a dat un exemplar. Au scris ca deconectarea caloriferelor s-a facut de catre proprietar. Voiam sa stiu daca are ceva daca le-am taiat noi si nu cei de la cet.Ma astept la orice motiv din partea lor sa mai stoarca niste banuti.La asociatia de proprietari a depus tatal meu copie dar in raspunsul scris primit de la primarie in urma plangerii depuse pentru cheltuieli prea mari mi s-a spus ca nu suntem inregistrati la asociatie ca fiind debransati de la cet.
Atunci vorbiti la asociatie si vedeti despre ce e vorba, de ce nu au luat in seama acest PV (cred ca sunt batuti in cap, dupa parerea mea, de vreme ce CET a venit si v-a deconectat de la apa calda).
Luati urma PV in sens invers si vedeti unde s-au incurcat lucrurile, pentru ca CET a scris acolo ca lucrarea a fost facuta de proprietar pentru a justifica de ce n-au facut-o ei, nu ca CET nu ar fi fost de acord.
E o harababura!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconectare ilegala cet utilizatorx utilizatorx Buna ziua! O asociatie proprietari, e vorba de 10 apartamente din care 6 ( pe hartia de la EoN Gaz zice ca e vorba de 2/3 dintre proprietari doar) vor ... (vezi toată discuția)
Debransare la brasov, tibiolah tibiolah Debransare in Brasov, Avand in vedere calitatea foarte proasta al agentului termic (atat ca perioade de livrare, cat si ca parametrii tehnici), din dorinta ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca imi tai singur tevile de la calorifer? bogg bogg Salut. In luna August am depus o cerere pentru dbransare la Regia de Termoficare Craiova, in schimbul careia am primit un nr. de inregistrare. Mai ziceau ... (vezi toată discuția)