Recuzarea procurorului se poate solicitata doar in cazurile de incompatibilitate prevazute de art.46 si art.48 din Codul de procedura penala.
Cererea de recuzare a procurorului se solutioneaza de procurorul ierarhic superior celui caruia i se cere recuzarea-cand se formuleaza in cursul urmaririi penale.
Recuzarea se va judeca de un alt complet de judecata,in sedinta secreta,fara participarea procurorului recuzat-cand recuzarea se invoca in cursul judecatii.
avand in vedere plaja larga a dispozitiilor art.171 alin. 2 din codul de procedura penala imi este greu sa cred ca nu sunteti asistata de un avocat.
totodata imi vine greu sa cred ca procurorul "va umileste".pana acum nu am vazut procurori de genul asta (mai ales in cursul judecatii...)
Nu stim exact ce ati facut dvs sau nu, suntem impartiali dar...Umilirea, tine de discriminare. Sunteti discriminata pe criteriul convingerilor si al opiniilor si/sau apartenentei sociale la o anumita categorie sociala? adresati-va CNCD pentru umilire-discriminare.
In ce consta umilirea? Care este obiectul ei? Adica ce a spus?
E normal ca procurorul sa fie dur cu inculpatii, altfel toti hotii, criminalii ar fi tratati cu respect si cafea, ca sa nu fie "umiliti". ce intelegeti prin a umili?