avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce trebuie facut in cazul in care parinti adoptivi nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce trebuie facut in cazul in care parinti adoptivi nu mai vor sa-ti faca buletinul pe adresa actuala?

Salut!Am si eu o intrebare,ce trebuie si cum trebuie sa procedez in cazul in care parinti adoptivi (mama)nu mai vrea sa-mi mai faca buletinul pe adresa actuala si vrea sa ma dea afara din casa?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 28 Martie 2013
Daca aveti sub 18 ani,nu va poate da afara din casa. La fel daca aveti sub 26 ani si urmati cursuri de invatamant ( liceu,facultate,master) nu va poate da afara din casa.

Depinde si ce motive are mama dvs,daca v-ati purtat necuvincios cu ea....
Nu stiu de ce banuiesc ca nu va mai aflati in situatia descrisa mai sus, asa ca nu o puteti obliga sa va ia in spatiu si da, va poate evacua.
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt major dar student, mama ma poate da afara din casa ? darksideliar darksideliar daca am 25 ani, sunt la facultate anul 1 (m-am inscris acum), si adresa din buletin este cea unde locuiesc in prezent.. ma poate da mama afara din casa ? stiam ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara peste 18 ani. dacă după împlinirea vârstei ... papacostas papacostas Pensie alimentara peste 18 ani. Dacă după împlinirea vârstei de 18 ani și finalizare liceu imi continui studiile la o universitate în Olanda la cursuri ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu elena_d2 elena_d2 Buna ziua.As dori sa va intreb daca parintii isi pot da afara din casa un copil in varsta de 21 de ani care urmeaza cursurile unei facultati private. (vezi toată discuția)