avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu

Buna ziua.As dori sa va intreb daca parintii isi pot da afara din casa un copil in varsta de 21 de ani care urmeaza cursurile unei facultati private.
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 23:26, 9 Aprilie 2009
Parintii nu isi pot da afara din casa propriul copil doar pentru ca vrea sa urmeze cursurile unei facultati private.
Este tot copilul lor si tot facultate este si aceasta. Inseamna ca nu sunt parinti cei care fac acest lucru.
nu credem ca e corect, moral, uman, dar si parintii trebuie sa fie intelepti sa nu faca asa ceva.Copiii pot sta linistiti si sa nu paraseasca locuinta sub nici un motiv.Daca pleaca, sunt bine plecati.Exista insa si reversul.Copiii trebuie (ar trebui) sa se supuna regulilor parintilor atata timp cat doresc sa convietuiasca cu parintii in aceeasi casa....;)
Si totusi daca se intampla asa ceva copilul poate fi evacuat din casa?Din ce am auzit ar trebui un ordin judecatoresc atunci cand adresa din buletin este cea a domiciliului?
Pai depinde de ce a facut sau nu copilasul :). Daca nu a spalat vasele si trebuia, nu veti obtine ordinul de evacuare, daca insa a savarsit o infractiune ... puteti obtine un astfel de ordin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi recuperez casa? dada1 dada1 Buna ziua, M-am casatorit in anul 2010, stand impreuna cu sotul meu din anul 2009. Din aceasta casatorie nu a rezultat niciun copil. Am locuit in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor ... Alina axinte Alina axinte Buna seara! Traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor mei. Avem 2 băieți împreună,unul de 4 ani si celalalt de 1 an jumate. De cand a aparut al ... (vezi toată discuția)
Ce măsuri luăm când avem adolescenți violenți în relațiile cu părinții? nikepsh nikepsh Speta este urmatoarea: acum 4 ani am divortat amiabil la notariat, domiciliul copilului fiind stabilit la mine/eu fiind mama lui. Mentionez ca era vorba despre ... (vezi toată discuția)