avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ion - proces literar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ion - proces literar

Avem de facut un proces literar iar eu am primit rolul de procuror.Am primit sarcina de a prezenta cazul pe scurt si de a-i face o caracterizare a personajului.Eu am scris astfel ""Inculpatul Ion Pop Al Glantesaului a fost trimis in judecata si i se aduc urmatoarele capete de acuzare:violenta,maltratare,insusire ilegala a pamanturilor si adulter. ".Credeti ca mai trebuie sa scriu ceva in plus ?daca da ,astept sugestii cat mai rapid posibil .
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 06:27, 28 Martie 2013
Ca sa intru in "procesul literar"as incadra faptele pe care le-ai descris acolo in alti termeni si anume:
-violenta-"lovire sau alte violente" art.18o
-maltratare-"vatamare corporala" art.181
-adulterul-il eliminam ptr.ca nu mai e infractiune prev.de Codul Penal si o inlocuim cu infractiunea de "seductie" art.199
-insusirea ilegala a pamanturilor- "inselaciune" art.215
Faptele pe care le-ai identificat in opera si pe care doresti sa le incadrezi juridic trebuie sa primeasca denumirile infractiunilor consacrate in Codul penal,pentru a fi mai credibil in rolul de procuror.:)
Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
Laura Vilsan, Mediator
Furt sau tâlhărie, nu prea merge este vorba de pământ, prima parte este " vocea pământului" a doua " vocea iubirii"
Gabrielle Monique a scris, in topicul dublat si sters:
Accesati subiectele din link-ul pe care vi-l pun la dispozitie. Pe parcursul timpului au mai fost subiecte cu aceeasi tema, dezbatute pe forumul Avocatnet.
www.avocatnet.ro/content/cau...

Bafta!

**
Interventie moderator
Anonymouss, va rog sa nu adresati aceeasi aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse, conf. pct 3.3 din regulament. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2013
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum reconciliati art. 80 din legea nr. 168/1999 cu art. 6 din legea nr. 304/2004 justice123 justice123 art. 80 din Legea nr. 168/1999 [quot]Termenul de recurs este de 10 zile de la data comunicării hotărârii pronunţată de instanţa de fond[/quot] Legea ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata& fals intelectual ContSters74561 ContSters74561 Pentru acoperirea delapidarii, gestionarul a intocmit mai multe acte justificative, pe care le-a depus in contabilitatea societatii X. Falsificarea aestor ... (vezi toată discuția)
Rog sa mi se dea mai multe detalii cu privire la.... Alexha Alexha Un amic de-al meu are o realatie ccu o fata care in prezent are varsta de 16 ani.Au fost impreuna cam un an,dupa care au avut o pauza si acum sunt din nou ... (vezi toată discuția)