avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imprumut masina pe durata determinata - felul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imprumut masina pe durata determinata - felul contractului

Pot sa-i imprumut cuiva masina pe o porioada de 5 ani?cum pot sa fac sa am siguranta ca aceasta plateste impozitul aferent acestei masini si eventualele amenzi?POT SA FAC ASTA LEGAL?Ce urmari ar putea avea acesta actiune?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:47, 28 Martie 2013
Incheiati un contract de comodat daca II dati folosinta gratuita a autoturismului, insa tot dvs ca proprietar aveti obligatia sa platiti impozitul. Daca doriti sa obtineti un venit de pe urma folosintei inchiriati autoturismul.
Amenda este aplicata soferului impotriva caruia se constata si se incheie PV contraventie
Eu plec din tara si nu am pretentii materiale de pe urma imprumutului,dar vreau doar legal sa am acoperire pentru impozit si amenzi si asigurare.Cum pot sa-mi iau masurile astea legal ?
Excepţie situaţia în care şoferul norocos uita de rovignete în afara oraşului, atunci marinimosul proprietar va avea câteva surprize
Depinde de cata buna-credinta manifesta viitorul comodatar! Daca aveti rabdare, gasiti o sumedenie de discutii purtate pe aceasta tema.Una de exemplu aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2013
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto inmatriculata in 2006 dr_dre162000 dr_dre162000 Buna seara, Sunt posesorul unui autoturism inmatriculat in 2006 in tara (an de fab. 2001) si as dori sa-l vand.Intrebarea mea este: cam care ar fi ... (vezi toată discuția)
Solutii pentru a nu plati timbrul de mediu-contractul de comodat ccc19 ccc19 Pentru autoturismele care sunt deja inmatriculate in Romania,dar pentru care nu s-a platit niciodata timbrul de mediu,sau s-a platit dar banii au fost ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)