avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se pot recupera banii pentru plata timbrului de mediu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se pot recupera banii pentru plata timbrului de mediu?

vreau sa imi aduc o masina din it euro 4 si ma intereseaza daca pot recupera banii sau trebuie sa nu mai inmatriculez masina si sa o vand.multumesc
Cel mai recent răspuns: Decalex.ro , Avocat 10:40, 28 Martie 2013
Da se poate recupera dar numai in anumite conditii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inmatriculez masina fara sa platesc taxa auto moruz moruz 1 -sunt proprietarul unei masini din 2003 inmatriculata in IT masina euro 4 , imi puteti spune cam cat e taxa pentru masina asta ???? ca de poluat eu nu ... (vezi toată discuția)
Auto inmatriculat it ,asigurare ro silviuionel silviuionel Detin auto inmatriculat in Italia,intrbarea mea este daca pot circula cu asigurare Romaneasca?Mentionez faptul ca vreau sa circul in toata Comunitatea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier budioan budioan buna ziua,am masina inmatriculata in it,anul acesta in vacanta masina a fost lovita in parcare(parcata,oprita) cind m-am intors sa-mi iau masina am gasit ... (vezi toată discuția)