avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... auto inmatriculat IT ,asigurare RO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

auto inmatriculat IT ,asigurare RO

Detin auto inmatriculat in Italia,intrbarea mea este daca pot circula cu asigurare Romaneasca?Mentionez faptul ca vreau sa circul in toata Comunitatea Euro.:-/
Ultima modificare: Miercuri, 7 Ianuarie 2015
silviuionel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 08:36, 8 Ianuarie 2015
salut
eu sunt patit, am facut acelasi lucru masina inmatriculata in italia si asigurare romaneasca si am ramas fara talon + amenda+ a trebuit sa fac asig italiana
eu am permis,de conducere din 1995 ,B,C,D,E am lucrat pe TIR 14 ani ,acum,am cumparat o masina aici in IT si asigurarile aici imi zic ca trebuie sa incep sa platesc,ca un incepator,1600 Euro pe an,deci mi se pare cam mult in conditiile in care eu in Romania nu am avut accidente,ce pot face?
stiu si eu am stat in italia 13 ani si stiu prea bine preturile la asigurari
din pacate nu ai ce face
singura varianta sa inscrii masina in romania ( daca este convenabil la pret) si faci asigurare aici
un alt aspect foarte important este proprietarul masinii daca aceasta este inmatriculate in romania si circulati dumneavoastra cu ea in italia.
silviuionel a scris:

Detin auto inmatriculat in Italia,intrbarea mea este daca pot circula cu asigurare Romaneasca?Mentionez faptul ca vreau sa circul in toata Comunitatea Euro.:-/

Raspunsul este NU !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibil rca incheiat in strainatate? dogele dogele Buna ziua! Se poate incheia o asigurare rca la o firma de asigurari din stainatate? Firma de asigurari nu este prezenta pe piata asigurarilor din Romania. Este ... (vezi toată discuția)
Asigurare falsa negrutza_pitzy negrutza_pitzy ce se intampla daca circuli cu o asigurare falsa si tu de fapt nici nu stii lucrul asta? (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)